No pa nadaljujmo,kjer se je zadnjič ustavilo..
Prvotno predvideni amortizerji(predvideni so bili tudi fedri)
Do vgradnje žal ni prišlo zaradi nesposobnosti uvoznika. Plačal sem predračun za Koni sport short kit(vzmeti in amortizerji)
za vzmetne noge 45mm, prišli pa so le amortizerji za 51mm vzmetne... ob reklamaciji so mi povedali, da to kar jaz želim sploh ni več dobavljivo
wtf?? Da ne govorim o raznih vmesnih kolobocijah
Na tujih forumih sem zasledil, da so z naslednjo zadevo, kar zadovoljni, tako da sem se tud sam odločil za nakup:
Low tec -60/35
Sledil je izlet proti morju, vmes pa je nastala tale fotografija, kjer se vidi nova višina
Letošnje poletje, oz. sedaj že lansko
je bilo precej klavrno in ob hujših nalivih se je v prtljažnem prostoru začela nabirati voda
Krivec; tesnilo zadnjih luči
očiščeno:
sicer je dejanski krivec za udor vode na drugi strani, kjer še ni popravljano z silikonom
zamenjala pa sta se seveda oba
26.7.2014 "black saturday" za zlatka v mojem lastništvu
začelo se je obetavno v družbi klasikov
Nato pa...prvelika količina testosterona in radlerja
in premalo pameti...
Če že ni blo pameti, je bilo vsaj toliko sreče, da ni bil noben vitalen del poškodovan
tako da sem se lahko vsaj normalno pripeljal domov.
Sledilo je zbiranje kosov...prvi je prišel domov tale;
ki je bil že precej časa na wish listi, a sem upal, da ga najdem kje ceneje, kot to narekuje ebay, no sedaj sem bil nekako prisiljen, saj se je pričelo mudit z nakupom.
Po nekaj tednih oz. kakem mesecu(vmes je bil še dopust na morju, kjer seveda tudi nisem imel miru, in sem medtem ko so moje dame po Trstu shopingirale,sam stikal za odpadi in deli, seveda nisem dobil nič pametnega...) sta zadevo v roke dobila klepar in ličar, zmotirali pa so se še 2cm distančniki, da so feltne sedle lepo na rob
in eyebrowsi od Kameia
Rezultat
Vmes pa sem za roj. dan dobil od kolega še magnet na zadnji sliki
...pokora mora bit, v končni fazi je tud on kot kopilot utrpel stres
Ob okrogli cifri pa me je moja draga zelo lepo presenetila