Re: 1987 E30 318i (m10b18) "Zlatko"

OdgovorNapisal/-a DulE30 » 03 Jan 2015, 10:01

marc napisal/-a:Čakaj, kaj se je zgodilo s tistimi modrimi športnimi sedeži? :D Dobro napreduje projekt, z okusom in razen parih detajlov v OEM pridihu. Kot bi naši srbski kolegi rekli....too brate, samo cepaj fabriku! :))

Hvala, sedeži so šli za med, na bmw forumu ;) OEM pridih ki te je zmotil Mark, predvidevam, da so "nipelni" za lovljenje radiofrekvence :))
bozzicek napisal/-a:Lepo skrbiš za njega, športni sedeži so res dobri...Če ni skrivnost, kdo jih je obnavljal in koliko eurčkov je hotel za obnovo? Moji so sicer dobro ohranjeni, ampak taki modri bi odlično sedli v mojo modro karoserijo...Imaš kakšne plane glede motorja, ali bo ostal original?

Sedeže sem obnavljal sam, kolikor je bilo pač potrebno :)) (sesanje, brušenje alcantare, čiščenje z tornadorjem,še enkrat fino brušenje in impregnacija) drugače pa so morali bit preoblečeni kar vrsto let nazaj, tako da pojma nimam kdo je preoblačil,je bilo pa lepo narejeno...motor verjetno ostane ta, z nekaj dodelavami :ymdevil:
Urko napisal/-a:Dober je tale Zlatko!

Kje si staknil tisto polico za na zadnjo havbo? Nisem še videl česa takega... X_X
Se pa lepo ujame z DTM izpuhom, to je pa res.

Mene tudi zanima kaj čaraš s sedeži? Modra drugače res ne paše na zlato. Je rjava notranjost kar vredu.

Ampak radio pa zmaga. =))

Kako to, da še nisi vgradil meglenk? Pri moji 320 je bila vsa inštalacija že pripravljena. Rabiš samo meglenke, stikalo na dva gumba in rele za v škatlo z varovalkami. Fertik. In potem od spredaj izgleda veliko bolj hudo. B-)

Slika

"Polica" je od proizvajalca Kamei, (sicer verjetno poznaš) ki je v 80-ih imel kar nekaj dodatkov za e30, ne vem če ni celo obstajal celoten body kit, je pa res da pri nas še nisem videl drugega kot eyebrowse...no mene je to še bolj prepričalo da ga nabavim(odločal sem se med mteh1 in tem,ki imata za moje oko edina pravo linijo B-) )...
Sedeži si pa že sam ugotovil, da modra in zlato ne gre skupaj, pa voznikov je bil malo razmajan, tako da nisem videl smisla v preoblačenju...zato so šli naprej...
Radio ima aux izhod, prosim lepo =)) sem imel doma že bavaria CII, pa sem ga dal naprej, v želji da se zmontira Blaupunkt Hamburg, ki mi je vizuelno bolj sedel v armaturo, pa tud hud radio iz 80ih je, sam bojo v Črnučah toplo vodo iz dekodiranja pogruntal :-w si me ravno spomnil, da je že skrajni čas, da grem zaropotat..
Meglenke bojo upam, da enkrat letos :)) ko sem jih nabavljal nisem vedel, da je razlika med ppfl in pfl nosilci oz okvirji nosilcev, tako da imam doma ppfl :-? če ne bo za pameten denar pfl okvirjev nosilcev, bom pa te poskusil predelat...drugače je tudi pri meni predpriprava inštalacije že notri ;)
btw Urko kolk si znižal ti svojo 320ko in kako dimenzijo gum si imel na tej sliki ki si jo prilepil, ker je prvi lip kar nizko, ali le slika optično zavaja zaradi trave :)
marc napisal/-a:Mislim, da mu manjka eden od nosilcev meglenk. :D

tako nekako ;)
Uporabniški avatar
DulE30
 
Prispevkov: 718
Pridružen: 11 Nov 2014, 21:38