marc napisal/-a:Me veseli, da se je dobro končalo, da so kupci ostali in zaarali avto ter da se zgodba odvija naprej. Zadnja teaser slika je pa....uff dobro zgleda tale e12.
Tud mene veseli, da se je tko končal, čeprov po drugi strani mi je pa žal, da zdej, ko bo sneg, avto ni več čist moj in bo stal v garaži.
Jack747 napisal/-a:Saj bi bil ze malo cuden, tisti, ki tako lepega primerka e30 kot je tvoj, za taksno ceno ne bi vzel Tale e12 zgleda pa bomba!
Res je avto solidna osnova, prvi, ki ga je prišel pogledat v živo, ga je vzel, pa tud kupec felten in njegov prijatelj sta bla presenečena, ko sta vidla avto.
Aja, sem včeri pozabil... Po feltne sta pršla z 2-vratno E30ko, za kero sta feltne tud vzela. Avto je bil - npr. spuščen z bilsteini, ustavlja se s 4-batnimi wilwoodi (spredi), pod havbo pa S50.
Zgleda bom mogu ob priliki še eno E30ko kupt, da bom en podoben projekt izpeljal. Ampak one step at a time, najprej sta na vrsti aktualna projekta, o novih bom razmišlju šele, ko bo vsaj en od teh dveh zaključen (kar še ne bo kmal).