1987 E30 316 a.k.a. winterwagen

V tej temi lahko predstavite svoje vozilo ali projekt.

Re: 1987 E30 316 a.k.a. winterwagen

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 27 Dec 2014, 11:02

marc napisal/-a:Me veseli, da se je dobro končalo, da so kupci ostali in zaarali avto ter da se zgodba odvija naprej. Zadnja teaser slika je pa....uff dobro zgleda tale e12. B-)

Tud mene veseli, da se je tko končal, čeprov po drugi strani mi je pa žal, da zdej, ko bo sneg, avto ni več čist moj in bo stal v garaži. :))

Jack747 napisal/-a:Saj bi bil ze malo cuden, tisti, ki tako lepega primerka e30 kot je tvoj, za taksno ceno ne bi vzel :) Tale e12 zgleda pa bomba!

Res je avto solidna osnova, prvi, ki ga je prišel pogledat v živo, ga je vzel, pa tud kupec felten in njegov prijatelj sta bla presenečena, ko sta vidla avto.

Aja, sem včeri pozabil... Po feltne sta pršla z 2-vratno E30ko, za kero sta feltne tud vzela. Avto je bil =p~ - npr. spuščen z bilsteini, ustavlja se s 4-batnimi wilwoodi (spredi), pod havbo pa S50.
Zgleda bom mogu ob priliki še eno E30ko kupt, da bom en podoben projekt izpeljal. :)) Ampak one step at a time, najprej sta na vrsti aktualna projekta, o novih bom razmišlju šele, ko bo vsaj en od teh dveh zaključen (kar še ne bo kmal). :D
Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.
Uporabniški avatar
Hoonigan

OdgovorNapisal/-a Grega94 » 27 Dec 2014, 17:30

Evo bodoči lastnik se javlja, dolgoletna želja o lasti legendarne e30 se bo kmalu izpolnila tako da ja... presrečen :-bd Kljub dogodkom, ki so se zvrstili včeraj na dan ogleda, avtu nekako ni uspelo da bi me odvrnil od nakupa(lahko mu samo zaploskamo za trud :ymapplause: ), verjetno ni vedel da mu nočem nič slabega... Se bo pa prihodnost avta definitvno nadaljevala prav na tem forumu. Aha pozabil sem taglavno...postajam tudi bodoči lastnik "krvave marele", ki po zaslugi Hoonigan-a pride zraven avta in mislim da si počasi zasluži častno mesto v avtu na zadnji polici!
Slika
Uporabniški avatar
Grega94

Kraj: Braslovče

OdgovorNapisal/-a Jack747 » 27 Dec 2014, 17:41

Super, da se tema nadaljuje! Naj ti dolgo in pridno služi!
Uporabniški avatar
Jack747

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 27 Dec 2014, 19:38

Grega94 napisal/-a:Evo bodoči lastnik se javlja, dolgoletna želja o lasti legendarne e30 se bo kmalu izpolnila tako da ja... presrečen :-bd Kljub dogodkom, ki so se zvrstili včeraj na dan ogleda, avtu nekako ni uspelo da bi me odvrnil od nakupa(lahko mu samo zaploskamo za trud :ymapplause: ), verjetno ni vedel da mu nočem nič slabega... Se bo pa prihodnost avta definitvno nadaljevala prav na tem forumu. Aha pozabil sem taglavno...postajam tudi bodoči lastnik "krvave marele", ki po zaslugi Hoonigan-a pride zraven avta in mislim da si počasi zasluži častno mesto v avtu na zadnji polici!

:-bd
Na izpisku opreme za ta avto je postavka s kodo S824, opis zraven pa je prazen. Skor zihr sem, da je to en tak top secret ''ghetto James Bond'' paket opreme, v katerega spada tud smrtonosno orožje - marela, zato normalno more it z avtom. ;)

Pa še ena slika, da te ne bo strah, da se preganjam po snegu z napol tvojim avtom :))
Slika
Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.
Uporabniški avatar
Hoonigan

OdgovorNapisal/-a marc » 28 Dec 2014, 01:03

...and the saga continues. :D Grega, dobrodošel na forumu! Želim ti čim manj problemov z novo pridobitvijo. :-bd

@Hoonigan: =))
Uporabniški avatar
marc

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Grega94 » 28 Dec 2014, 09:18

Jack747 napisal/-a:Super, da se tema nadaljuje! Naj ti dolgo in pridno služi!

Hvala, mi je v čast da se tema na forumu nadaljuje in da ni šel kar tako nekam... :D

Hoonigan napisal/-a: :-bd
Na izpisku opreme za ta avto je postavka s kodo S824, opis zraven pa je prazen. Skor zihr sem, da je to en tak top secret ''ghetto James Bond'' paket opreme, v katerega spada tud smrtonosno orožje - marela, zato normalno more it z avtom. ;)
Pa še ena slika, da te ne bo strah, da se preganjam po snegu z napol tvojim avtom :))
Slika

Tudi jaz sem prepričan v to :D Ja, z tem vlakom pa res ne bi prišel daleč...ali pa tudi :D

marc napisal/-a:...and the saga continues. :D Grega, dobrodošel na forumu! Želim ti čim manj problemov z novo pridobitvijo. :-bd

Show must go on ja. Hvala za dobrodošlico! :)
Uporabniški avatar
Grega94

OdgovorNapisal/-a Matej » 29 Dec 2014, 13:16

Grega, dobrodošel na forumu! Želim ti veliko srečnih kilometrov in upam, da se pripeljeta na kakšno srečanje v naslednjem letu. ;)
Uporabniški avatar
Matej

Kraj: Giessen

OdgovorNapisal/-a DulE30 » 29 Dec 2014, 13:47

O ma kockica že novega lastnika, to je blo pa kar hitro, no sej cena je bla primerna, tko da... :)
Grega dobrodošlica še iz moje strani, pa lepo da "zvezda" ostaja na forumu, kakšni so kej plani?
Uporabniški avatar
DulE30

OdgovorNapisal/-a Grega94 » 29 Dec 2014, 16:28

Matej napisal/-a:Grega, dobrodošel na forumu! Želim ti veliko srečnih kilometrov in upam, da se pripeljeta na kakšno srečanje v naslednjem letu. ;)

Hvala za dobrodošlico :) Ja definitivno se pripeljema na srečanje!

DulE30 napisal/-a:O ma kockica že novega lastnika, to je blo pa kar hitro, no sej cena je bla primerna, tko da... :)
Grega dobrodošlica še iz moje strani, pa lepo da "zvezda" ostaja na forumu, kakšni so kej plani?

Ja super, hvala :) Plani zaenkrat so seveda prevzem vozila v LJ, potem pa sem razmišljal o saniranju tistih manjših lepotnih napakic,porihtati par stvari ki manjkajo da bi bila zadeva brezhibna ter swapu motorja na 1.8...Vendar sem sedaj v dilemi kateri 4cil. bi bil najbolj primeren(moč/poraba/vzdržljivost). Na 6cil swapa ne bi delal, ker se nekako ne bi izšlo z policaji :D Ve kdo kaj več o teh motorjih, kateri bi bil primeren :p ?
Uporabniški avatar
Grega94

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 29 Dec 2014, 17:53

Grega94 napisal/-a:... ter swapu motorja na 1.8...Vendar sem sedaj v dilemi kateri 4cil. bi bil najbolj primeren(moč/poraba/vzdržljivost). Na 6cil swapa ne bi delal, ker se nekako ne bi izšlo z policaji :D Ve kdo kaj več o teh motorjih, kateri bi bil primeren :p ?

M42, sigurno. Motor je zlo vzdržljiv in zaenkrat se jih še da dobit dost ugodno, s 140 konji bi se pa winterwagen tud že relativno (odvisno, kakšne kriterije maš :P ) spodobno premaknu. Ta motor so mel E30 318iS (136 KM), praktično enaka zadeva pa je bla v E36 318iS (140 KM), ki jih je še velik v kosih oz. za male pare, zato ga ni težko dobit. :)
Uporabniški avatar
Hoonigan

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avti uporabnikov