Fleko napisal/-a:Evo ena malo za rajc![]()
Jaz ne vidim fotografije

marc napisal/-a::-o hitro poslikat pa novo temo odpret!

Jack747 napisal/-a:Damn, dat ass!![]()

Jack747 napisal/-a:Sej bo bližje asfaltu v prihodnjem, predvidevam?
Vse gre lepo vidim. Srečno s prodajo!

Na srečo sem vedel, kje sem neki izgubil in laufal nazaj tja, na tleh nič... Trikrat lahko ugibate...
Potem sem se odloču, da pogledam, če iz cevke kompresorčka kej piha, zato jo odšraufam z ventilčka in ugotovim, da sem nastavil cevko, ki je povezana s kitom za flikanje gum, ne cevko za zrak.
Prklopm pravo, s premikanjem avta pridemo do vseh gum in jih vse napolnemo. Ok, let's get the show going. Pržgem avto in laufa samo po treh cilindrih.
Noro, pa ta avto res noče od mene! Sem čakal, če se bo pobral, ampak ne. Potem ga spravmo ven iz garaže, še vedno s tremi cilindri, zunaj pa odprem havbo in pogledam. Na hitro vse zgleda ok, potem pa le opazim, da en vžigalen kabel ni povezan s svečko, se je pa dobro skril, da se ga sploh ni videlo, da bi prosto visel kje. Potem sem kabel priklopil nazaj in končno je avto lepo zalaufal, šli smo še na testno vožnjo in kupec je bil zadovoljen. Avto je zaaran.
Styling 5 smo pobrali dol, E30ka pa (močno upam da še vedno) stoji na klocnih. Do jutri, ko bom prišel do Viking felten in bo spet na trdnih tleh. 

Hoonigan napisal/-a:Na srečo sem vedel, kje sem neki izgubil in laufal nazaj tja, na tleh nič... Trikrat lahko ugibate...
Me veseli, da se je dobro končalo, da so kupci ostali in zaarali avto ter da se zgodba odvija naprej. Zadnja teaser slika je pa....uff dobro zgleda tale e12. 
Tale e12 zgleda pa bomba! [SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES]