Še zadnjič slike v tovarniškem, original stanju
tomaž cosmosblau napisal/-a:Lep avto s krasnim okolišem za fotkat. Dobro poštimaj kar redko zadevo tu na naših tleh
Fleko napisal/-a:Lepo, da se začelo dogajati tudi na e12.
Ni mi jasno zakaj potrebuješ dvigalo, za pregrevanje.
Kako si se potem odločil glede nižanja? fedri, gewinde??
Hoonigan napisal/-a:Dvigalo zato, da se ne bom 3x zajebaval, ampak da se enkrat konkretno pregleda in zrihta vse - termostat, kiler, vse cevi, v glavnem vse.
Spuščen bo z gewindami, za E12 jih ne dobiš, od E28 pa pašejo gor z malo predelave, tko da lahko greva v group buy.
Fleko napisal/-a:Hoonigan napisal/-a:Dvigalo zato, da se ne bom 3x zajebaval, ampak da se enkrat konkretno pregleda in zrihta vse - termostat, kiler, vse cevi, v glavnem vse.
Spuščen bo z gewindami, za E12 jih ne dobiš, od E28 pa pašejo gor z malo predelave, tko da lahko greva v group buy.
Cool, do kdaj imaš namen vse porihtat? Jaz sem si postavil deadline do konec tega meseca. Potem gremo lahko kako relacijo, da si pretegnemo od zime
Za group buy si malo prepozen. Moj je že počepnil, sicer ne z gewindami.
Katero firmo gewind gledaš?
FR Wolf napisal/-a:Super! Upam da knipinge nisi dal direkt na pločevino... Alpina uporablja za te lipe na starih avtih plastične čepe na katere se privijači rostfrei kniping...
Če te zanima ti poslikam in pošljem ali pač če hočeš original ti dam mail od Alpine pa se zmeniš...
Lp Blaž
Fleko napisal/-a:Cool,
pod vse se mislil, to kar imaš namen trenutno zrihtat, da se bo avto lahko normalno peljal