e12.si incoming?

FR Wolf napisal/-a:Si ti potem tisti, ki je kupil e12?
Jack747 napisal/-a:![]()
e12.si incoming?

2002, e12, e24,... 
marc napisal/-a:Vidim, da bo treba odpreti podforum za ostale oldschool bmwje, ki so v manjšini2002, e12, e24,...

Jack747 napisal/-a:Vsa čast za pogum!
Boš pa toliko bolj zadovoljen, ko boš končno imel, kar si si od nekdaj želel. Če ga že tukaj ne boš predstavil, ga le daj nekje drugje. Takih tem, kot je bila tale o tvoji kockici, je premalo in rad bi videl, da še kakšen tak post napišeš. Je poučno za novince, poleg tega pa še zabavno za brati. Nickname je pa zakon! Za moj naslednji avto mi ga boš ti zbral!
Še enkrat plosk plosk in keep up the good work.
Od nekdaj sem si želel ogromno zbirko avtov, kaj vse naj bi blo v njej, pa se stalno spreminja oz. predvsem dodaja.
Zdej sem nekak na točki, ko mam oz. bom mel 2 avta, ki spadata v to vizijo, kar me ful veseli, mi je pa žal, da bom letos pozimi brez winterwagna... Ampak "ne možeš i ovce i novce."
marc napisal/-a:Vidim, da bo treba odpreti podforum za ostale oldschool bmwje, ki so v manjšini2002, e12, e24,...
Vidim dodano vrednost v predstavljanju avta na tem forumu, ker fantje mate znanje in ste prpravljeni tud pomagat, kadar je treba, tko da jz sem za. 

Novi podforum: http://e30.si/viewforum.php?f=40Tukaj lahko sedaj pišete o vseh morebitnih tegobah vaših ostalih klasičnih bmwjev in jih seveda tudi predstavite. 
Jack747 napisal/-a: