Ta plastelin nam je dal podatek, koliko je lufta med ventilom in batom(po tem, ko je bil motor zložen in se je glavna gred nekajkrat obrnila na roke).
Na podlagi tega podatka, sem danes odnesel glavo znižat, še tri desetinke milimetra
propeler2000 napisal/-a:Woooohoooo, to je bilo pa ekspresno, čestitam.
Želim ti obilo užitkov v nabiranju kilometrov.
marc napisal/-a:Motor odlično deluje! Res je bil relativno hitro zložen, ampak kvaliteta zaradi tega ni trpela. Zlatko bo kmalu pripravljen za papcat is-je.
marc napisal/-a:Motor odlično deluje! Res je bil relativno hitro zložen, ampak kvaliteta zaradi tega ni trpela. Zlatko bo kmalu pripravljen za papcat is-je.
DulE30 napisal/-a:propeler2000 napisal/-a:Woooohoooo, to je bilo pa ekspresno, čestitam.
Želim ti obilo užitkov v nabiranju kilometrov.
Hvala, sicer sem si zamislil še celo malo krajši rok izvedbe, a sem glede na manjše zaplete, ki so bili prisotni, zadovoljen da je uspelo v tem časumarc napisal/-a:Motor odlično deluje! Res je bil relativno hitro zložen, ampak kvaliteta zaradi tega ni trpela. Zlatko bo kmalu pripravljen za papcat is-je.
"Iz tvojih ust v božja ušesa" če bo z predelavo do te mere popapcal "zdravega" is-a potem bo to nad pričakovanji (bom zadovoljen že če mu bo ob boku )
Is je dejansko merilo, kaj smo naredili(je pa seveda ostalo zagotovo še kakih 10% rezerve)...