Ekskluzivno za e30.si vam predstavljam eno izmed najbolj zaželjenih kombinacij e30ke, ki je trenutno naprodaj, v zavidljivem stanju!
Najprej bi rad poudaril, da žal ne gre za avto iz mojega voznega parka, ampak je to bolj oglas iz usluge za kolega iz Srbije.
Kratek opis:
Gre za originalno 2vratno e30 325i z originalnim mtechnic 2 paketom (vključajoč zunanjega optik paketa, volana, sedežev, bralnih lučk,...).
Že sam naslov teme zveni dokaj neverjetno, ampak je resničen. Avto ima prevoženih samo 128.000km, ima vso dodatno opremo tovarniško vgrajeno (videno na seznamu). in naj bi bil celotno v prvi barvi. Sem ga videl v živo in ostal brez besed. Kot ponavadi sem se tudi tukaj sklanjal pod pragove in ni bilo opaziti neke piškovine. Pokrov motorja ima dve manjši udrtinci in pa mogoče je še kje kaka malenkost, ampak drugače gre za odlično osnovo.
Caka: Vozilo ima nemške papirje in se trenutno nahaja v Beogradu. Sepravi potrebno bi bilo opraviti prepis s prejšnjim lastnikom v Nemčiji (podatki znani) ter prevzeti vozilo v Srbiji. Cena je temu primerno nekoliko nižja kot pri podobnih primerkih na mobile.de in sicer 8000€ (za forumaše se da urediti še kakšen popust). Za več informacij mi pišite sporočilo.
Izpisek opreme:
Slike avta:
Želim vam lep sobotni večer!