E30 Druženje 2015 je za nami! Saj ne vem kje naj začnem...navdušen sem nad vašim odzivom in obiskom! Vreme je bilo čudovito, ambient super, spoznal sem še nekaj novih forumašev in pa
dosegli smo zastavljen cilj zbrati skupaj na enem mestu vsaj 40 e30k!!!Obenem bi se rad zahvalil vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri današnjem dogodku in poživeti slovensko e30 sceno. Želel bi izpostaviti podjetje Innovative goods za doniranje glavne nagrade srečelova, Aleša Pogačarja za sponzoriranje 2. nagrade, Katty za ogromno donacijo rabljenih delov za srečelov, 318dule-ta za žar, peko čevapčičev in vso ostalo pomoč pri pospravljanju, ter nenazadnje tudi chiefteca, ki je tokrat deloval kot naš uradni fotograf! Update: slike so vrhunske!
Posebna zahvala gre Štefanu, očetu od lancerja. Brez njegove pomoči ne bi mogli pravočasno urediti makadamski odsek do prizorišča, pokositi celotno parcelo, urediti uvoz na samo prizorišče, transportirati mize in klopi, speči čevape v prvi rundi,...
Kar se tiče same organizacije sem zadovoljen. Prostor za izboljšave seveda vedno je in tudi danes smo opazili nekaj manjših napak, ki bodo naslednjič odpravljene. Je vseeno prvi tovrstni dogodek, ki smo se ga jaz, Matej in lancer lotili organizirati, tako da s pridobljeno kilometrino bo le še bolje. Pohvale obema, ratal je!
To je to zaenkrat z moje strani. Upam, da ste se res vsi imeli fino in da bodo taka druženja postala kmalu tradicija!