FR Wolf napisal/-a:Nevem , če pride na feltnah do izraza poliran rob. Ampak avto pa definitivno spremenijo na boljše!
ICI #53 napisal/-a:Nočem bit nič žaljiv ampak meni so zlate sredine bljak... Ta trenutna kombinacija je zame the best.
kmetek napisal/-a:Uuu, men je tok hudo videt spucan motorni prostor, ampak pika na i je pa zmer uno rdece na alternatorju, ce je tam k novo pol je odlicno.
Mislim da sem ze omenu enkrat...meni se je za svoj denar, kar se tice barvanja plastik, do sedaj se najbolje obnesel cisto navaden mat crn sprej v piksni. Z gobico malo zmatiras in pol ene 3-4 plasti barve lepo na tanko. Po par letih se vedno kot nove, ze na par avtih.
DulE30 napisal/-a:Po nekaj tednih oz. kakem mesecu(vmes je bil še dopust na morju, kjer seveda tudi nisem imel miru, in sem medtem ko so moje dame po Trstu shopingirale,sam stikal za odpadi in deli, seveda nisem dobil nič pametnega...) sta zadevo v roke dobila klepar in ličar, zmotirali pa so se še 2cm distančniki, da so feltne sedle lepo na rob in eyebrowsi od Kameia
Rezultat
R_Černec napisal/-a:Zanima me kje ste naročili te eyebrowsi od Kameia? Bi prosil za link, hvala!
Drugače pa lepo zrihtan ''Zlatko'' .[/size]