Epilog te teme. Montiral sem 2x 3,2V ledici, bele barve s svetilnostjo 10.000mcd (manj v moji bližini ni bilo za dobit). Na drugi strani ploščice sem zaporedno vezal še 470ohmski upor in bi po občutku moral dati vsaj 1k ohmski. Bolje da ne povem kolikokrat sem jih dajal dol in gor, probaval z različnimi upori itd. Tista plata je že v osnovi dosti občutljiva in ni narejena za večkratno menjavanje tako da sem jo moral po nekajkratni menjavi malo posvoje predelat.
Še en problem, ki sem ga par postov nazaj že omenil pa je usmerjena svetilnost LED diod. Pri nakupu bodite pazljivi na podan kot svetilnosti. (priporočeno 35+). V nasprotnem primeru boste imeli neenakomerno osvetljenost. Pri meni sta zunanja dela lcdja bolj osvetljena kot osrednji, vendar ni tako očitno. Dosti predelovalcev teh plat ima podoben problem, na spodnji sliki še malo bolj očiten kot pri meni:
http://store.garagistic.com/ocart/13-button-OBC-led-conversionNa koncu sem z uporabo motne folije prišel na želeno svetilnost podobni tovarniški, bom pa probal v prihodnosti z uporabo pravih diod in uporov zadevo izpilit (sem malo hitel, da ne bi bil avto pred blokom napol razstavljen).
Mi je zadeva kar nekaj živcev spila in še vedno ni čisto tako kot bi si želel. Dodam kasneje sliko in mogoče tudi video končnega/trenutnega produkta.