eh tiste luknje so sitnica, glavno, da so nosilni deli zdravi

Platišča od avta so bila poslana k lokalnem mojstru na poliranje, med tem časom je prišlo par paketov, ki pridno čakajo da se postavijo v avto

upam, da se bodo low-teci izkazali tud na dolgi rok, drgač boste vsi mene klel
..sicer pa ql paketiči, čeprav avtoradio je zame premoderen
škoda da nisi kakšnega retro caliberja vzel...Grega94 napisal/-a:Stvari se premikajo, na boljePlatišča od avta so bila poslana k lokalnem mojstru na poliranje, med tem časom je prišlo par paketov, ki pridno čakajo da se postavijo v avto
![]()
Velika zahvala gre @Dule30, ker je poslal sliko svojega lepotca z meni osebno najlepšo višino avta, ter @marc ki mi je posredoval kje zadevo kupiti![]()
Sepravi si vzel 60/35? Kdaj se bo montiralo?

marc napisal/-a:Me veseli, da sva bila lahko v pomoč.Sepravi si vzel 60/35? Kdaj se bo montiralo?
![]()
@Dule, le glej da ne spustijo ja![]()
Počakati še moram da iz Nemčije pride komplet prednjega podvozja, pa da se potem tega lotimo.DulE30 napisal/-a:B-) upam, da se bodo low-teci izkazali tud na dolgi rok, drgač boste vsi mene klel![]()
..sicer pa ql paketiči, čeprav avtoradio je zame premoderen
škoda da nisi kakšnega retro caliberja vzel...
Avtoradio mi je bilo glavno da ima usb, če ne drugega je vsaj barva osvetlitve rdeča kot osvetlitev števca...še to ne vem če ga bom sploh uporabljal, se bom verjetno raje vozil z odprtim oknom, ga ni čez zvok ponijev pod pokrovom! 

čez ovinke se je kar kadilo hehe, sedaj pa samo še čakam da si kolega vzame en dan čas da poflikamo luknjice, ter butnemo gor te nove fedrce

ja....
odstranjena je bila tudi modra barva ki je bila prej na bobnih )

enako je storil z kablom
Če tvoj kolega ne bo imel, ima pa uporabnik @lancer verjetno.