Update: zadnjič sem ga prižgal po dolgem mesecu hibernetičnega stanja, ga segrel do delovne temperature in preveril še delovanje klimatske naprave. Po menjavi kondenzatorja maja 2014, z veseljem sporočam, da klima dihta in je pripravljena na sezono. V preteklih dveh letih sem namreč moral vsakič pred poletjem klimo napolnit, ker je v roku pol leta postopoma skozi kondenzator izgubljala dušo.
Dobro rihtaš, naj m40 še dooolgoooo diha in ti služi. Za "daily car" ima zelo dobre karakteristike. Opreme si pa tudi že precej nabral. Keep up good work
tomaž cosmosblau napisal/-a:Dobro rihtaš, naj m40 še dooolgoooo diha in ti služi. Za "daily car" ima zelo dobre karakteristike. Opreme si pa tudi že precej nabral. Keep up good work
lp
Hvala Tomaž! Ja z motorjem sem zaenkrat zelo zadovoljen, za mojo vožnjo (z občasno dinamičnostjo na panoramskih) je več kot odlična.
No projekt se počasi premika naprej. Včeraj sva z lancerjem vstavila v zadnji most in roke nove puše:
Update, danes sem dokončal montažo bcja in pa s pomočjo @Dule-ta zelo ugodno dobil platišča za sezono 2015. Niso ne vem kaj, bi si želel več roba, ampak boljše to kot radkape . Drugo leto pa kaj boljšega.
kmetek napisal/-a:Aaa, ti si mi jih speljal pred nosom? Prodas?
Za letošnjo sezono žal ne, ker vem da na podobnem nivoju za ta denar drugih ne bom našel in bom spet obsojen na radkape. Sem iskal že na Hrvaškem in v Srbiji samo zadnjih nekaj mesecev ni bilo nič pametnega.