Ker mi moji original sachs amortizerji počasi spuščajo drug za drugim jih bom moral menjati. Obenem pa tudi fedre, da avto malenkost še prizemljim k tlem.
Sam nisem nek dirkač, na racelande ravno ne hodim, uživam pa v občasni dinamični panoramski vožnji. Vem da udobje, ki sem ga imel do sedaj ne bo moč obdržati, vseeno bi rad dosegel nek kompromis. Budget ni velik (recimo do 300€ komplet). S tem odpade vsa nova roba tipa bilstein,...
Zanima me vaše mnenje, izkušnje glede low budget podvozij (ta technix, low tec, ap,...). Mislil sem poskusiti ta technix, ki so cenovno zelo ugodni. Nekateri jih hvalijo, dosti pa grajajo. Fajn bi bilo da zdržijo vsaj 2 leti.
Drugi problem je višina avta. Če bi imel serijskega z nič opreme bi ciljal nekako 40/30 višino. Spredaj imam klimo in štiraka, zadaj pa slabih 100kg muzike + akumulator. Razmišljal sem o kombinaciji 60/40 za šestaka....tako da bi v realnosti verjetno bila višina 50/40 ali 50/50. Opcija je tudi 50/30 ali 40/00 za šestake. Sprednje vzmetne noge so itak 51mm tako da kar se tega tiče ni problem. Skratka dilema haha.