Hoonigan napisal/-a:Nimaš kej, tud nesreča se zgodi. Važn, da si jo izkoristil kot priliko za upgrade in da je Zlatko spet v dobri formi.
Torta pa upam, da je bla tud dobra tok, kot je izvirna.
Matej napisal/-a:Torta je bila zelo okusna.
Za upgrade se izkoristi vsaka prilika
torta pa... mislim da tuja pohvala največ pove
Matej napisal/-a:Mislim, da nimam nobenih posledic, ampak nalepko si si pa vseeno zaslužil.
Grega94 napisal/-a:Kje si kupil tole zadevco, ter koliko si odštel za komplet vzmeti+amortizerji? Stance je bolano dober in predvidevam, da je temu primerna tudi lega na cesti.
Stance je kar ok ja, vizuelno sicer bi meni sedel še nižji, vendar potem bi bilo to za naše ceste že neuporabno, pa še zavesice bi moral dol pobrat
lega na cesti pa je tudi kar prava
ostalo pa vidim, da sta že z markom rešila
Urko napisal/-a:No, sedaj ko imaš pa eyebrowse pa manjkata še zavesici na zadnji šipi.
Ne se smejat. To smo takrat dejansko imeli gor.
Ampak danes je pa moda drugačna. Čim manj šare prosim. Že tele obrvi so rahlo na meji.
si tole imel v mislih...haha
to mi pa na e30 res ne potegne, eyebrovsi v črni barvi so mi všeč, tako da do nadaljnega ostanejo gor, če pa bi bili v barvi vozila, potem bi to bilo res na meji, tako kot je napisal Matej
Sicer pa zunanja podoba se ne bo več kaj dosti spreminjala, razen seveda kake zanimive feltne z dosti roba
marc napisal/-a:Jaz imam problem, ker težko najdem avto s podobno razporejeno težo. Spredaj je m40 motor s klimo, zadaj pa akumulator in cca. 70-80kg akustike. Računam, da če bo 60/35 se mi spredaj nekoliko dvigne, zadaj pa še malo spusti in bi bilo na koncu tam 50/40 ali 50/50....i dont know :/ V skrajnem primeru bom dal zadaj debelejšo podložno gumo v upanju, da uravnovesim zadevo. Še ena opcija je 40/00 samo tam ne dobim novih zadnjih vzmeti
Dule, sorry za offtopic.
Ni panike, glede na to da imaš precej dodatne teže v avtu, bi ti bilo morda celo smiselno vzet -60/35 za šestaka, ker po pravici povedano, ko sem imel sopotnika z dobrih 100kg sem ob "dinamični" vožnji skozi ovinke z prvimi zavesicami znal podrgnit po tleh...