Bom probal v tem postu strnit, še ostale upgrade in menjave dotrajanih komponent...
Ena začetnih reči je bila menjava 4krakega volana za mteh1, uro v števcu je zamenjal obratomer, posledično se je menjala še sredinska konzola, prej je bil le radio v njej, sedaj še ura(v planu bc1), vmes so zmontirali še športni sedeži, ki pa niso ustrezali mojim merilom in so leteli ven, to se je dogajalo nekje v prvem letu mojega lastništva.
V naslednjem letu pa se je na pokrov prtljažnega prostora zmontiral nov Kamei spojler(meni osebno najlepši
) Zadaj se je zmontirala nastavljiva prema(nagib/iztekanje) dodal se je zadnji stabilizator 13mm, obnovile so se prednje roke ob vsem tem so se seveda pomenjale vse puše in seleni,vse oem bmw in Mayle, ostale sol le še gumice in dog bones prvega stabija, iz razloga da je v planu mteh
Kockica je dobila tudi nov set up od lowteca (blažilci/vzmeti) -60/35, zadnji lonec od powersprinta,original gumi predpražnike v barvi talnega tepiha in pa 25% zaporo diferenciala(špero), aja pa nov zadnji emblem
Pa poglejmo še potrošni material, tu moram zaenkrat rečt, da se je Zlatko izkazal za res zlat in zvest avto vedno je odpovedal na najbolj primernem mestu za to
; rele bencinske črpalke na vikendu v Nm kjer mi je v nekaj minutah
na pomoč priskočil Jetam(še enkrat hvala za vse
) in mi zrihtal nadomestnega, cilinder sklopke na domačem dvorišču
,bencinska črpalka prav tako, no slednja sicer ni odpovedala, ampak je začela puščat. Cev bencinskega voda- na poti v službo
...ok no to sem sam kriv
ker sem predolgo odlašal z menjavo in sem, na mestu kjer je malo uhajalo, znova in znova še malo zategnil da je bil mir(drži vodu dok majstori odu
), dokler ni enega lepega, no ja v bistvu deževnega jutra, ko sem jo še malo privil počila
.K sreči jo je po krajšanju z olfa nožem ostalo še dovolj, da sem jo vštukal nazaj in prišel do službe in nazaj. Ja potem sem pa lahko pomenjal vse cevi
Poleg naštetega sem zamenjal še tesnila zadnjih luči in pa seveda redni servisi(olje, filtri)
...aja skoraj pozabil, lancer hvala tudi tebi za vso pomoč
Slike sledijo...