K: E30 ali E21

Prodam vse kar je v povezavi z e30 (rezervni deli, dodatna oprema,...)

K: E30 ali E21

OdgovorNapisal/-a Sorgo » 21 Okt 2015, 01:10

Kakor v naslovu piše, kupim E30 ali pogojno E21.
Avtomobil je lahko original ali že znižan (tokrat se ne bom igral purista), naj ima čimmanj rje ter je v tehnično brezhibnem stanju, oz. se ga da spravit v to stanje z minimalnimi posegi (rad bi se vsedel vanj in odpeljal domov).
Zanimajo me samo i-ji razen, če je dosti argumentov v prid "karburatorcu".
SWAP-i me ne motijo, če le imajo urejeno papirologijo in so narejeni kakor se spodobi.

Zahteve oz. kar je zaželjeno sledi, če pa je kakšen avtomobil, ki izstopa pa lahko tudi marsikaj iz seznama zamižim.
Bi pa prosil za 100% iskrenost in poštenje pri ponudbah, ker nimam časa na pretek za se vozit gor/dol po državi ter iskreno povedano, raje vidim, da je kakšna stvar več za popravit in se pove kakor, da se zamolči in igra na karto "bo videl ob ogledu, itak bo kupil vseeno", ker se to ne bo zgodilo (če bo kapljica čez rob bom odkorakal kakor sem že večkrat).

Zelo zaželjeno - skoraj nujno:
- Šibedah (el. ali ročni, vseeno mi je)

Zaželjeno:

- 2 vratna oblika
- čimmanj rje
- kakšen kos opreme ne škodi (poleg šibedaha in el. ogledal)
- "na novo" zaščiteno podvozje
- znana zgodovina avta ter servisni listki (tudi računi so dobrodošli)

Fajn bi blo, ni pa nujno:
- vsaj 318i
- meglenke
- m-tech bonbončki (sploh zunanji)

Sprejemam tudi:
- 316i, če se res ne najde kaj močnejšega z dobro osnovo
- 4 vratno različico (odvisno od barve. Bela recimo mi praktično ni všeč na tej obliki)
- brez šibedaha, če je karoserija dobra

Ne zanima me:
- karavanska različica

Ponudbe iz Slo, Nem, IT in HR oglasnikov so mi znane in ne izključujem uvoza, toda prej še probam na domačih tleh.
Kakor sem napisal zgoraj, navedene so splošne želje ampak v končni fazi sem pripravljen naredit kompromis, ker vem, da je to težje najdet kakor dobro E46-ko.

Ponudbe s cenami, opisom stanja, slikami...mi prosim pošljite preko privat sporočil, ker bom tako hitreje odgovoril in prej videl.

LP
Uporabniški avatar
Sorgo

Kraj: Obala

Re: K: E30 ali E21

OdgovorNapisal/-a bozzicek » 21 Okt 2015, 14:39

Srečno z iskanjem, upam da čimprej predstaviš v temi...Drugače pa ti priporočam da pogledaš teme od lastnikov e30, in če ti bo katera všeč, potem najbolje da ti lastnika kontaktiraš, ker močno dvomim da se bo kdo kar sam želel ločiti od avta in bo dal ponudbo...
Uporabniški avatar
bozzicek

OdgovorNapisal/-a Sorgo » 21 Okt 2015, 22:32

Hvala za srečno in idejo ;)

Danes sem že bil na ogledu E21-ke, morem še malo premlet in prekalkulirat.
Tudi eno E30 sem šel gledat v MB ampak...800€ bi dal zanj in ne 2 jurja kolikor bi on želel (predvsem zaradi kontradiktornih izjav po telefonu in v živo).
Eno sem pa danes skoraj kupil pa s eje lastnik premislil...kaj čmo, tko je to. Gremo dalje :D
Uporabniški avatar
Sorgo

OdgovorNapisal/-a dančo » 22 Okt 2015, 21:31

če želiš sem blizu lendave mam e30 316i v papirima hrvaški papiri narejen swap 318is motor generalno zrihtan ,šibredah nima je navaden model brez opreme,88letnik rje ma ampak ni potrebno švasat celega he he če želiš me kontaktiraj pa ti pošlem slike,notranjost uredna,gume vredu ni bil razbit, kaj se tiče swapa je motor od e30 tako da je use v nulo,kontakt 00385981920687
cena bi bila 1000e samo tisti denar me stal motor kareti ma odelane 2 uhre. :D
ali pa ga pridi pogledat kaj bi bilo najbolj in use vidiš.
dančo

OdgovorNapisal/-a Sorgo » 23 Okt 2015, 14:06

Maš ZS
Uporabniški avatar
Sorgo

OdgovorNapisal/-a Sorgo » 05 Nov 2015, 02:11

Tema se lahko zaklene :D
Uporabniški avatar
Sorgo

OdgovorNapisal/-a Matej » 05 Nov 2015, 12:33

Odlično! :-bd

Zdaj pa čim prej predstavi lepotico v novi temi, tudi zato, da boš imel nek dnevnik, kaj se je in kaj se bo rihtalo na avtu. B-)
Uporabniški avatar
Matej

Kraj: Giessen

Vrni se na Kupim