nejbič napisal/-a:marc napisal/-a:nejbič napisal/-a:Živjo!
Sem nov na forumu in pozdravljam vse skupaj
V svetu e30 sem še zelo svež pa vendar ti podam še moje izkušnje glede technix kompleta.
In sicer moje mnenje je podobno kot od uporabnika m42. Amortizerji zabijajo na vsaki malo večji luknji, če so v avtu tri osebe podrsaš skoraj čez vsak ležeči policaj v Ljubljani, ter nasploh vožnja mi ni preveč všeč. Skratka ne priporočam.
LP Nejbič
Pozdravljen in dobrodošel na strani ter v e30 svetu!
Hvala za posredovanje izkušenj. Sem nekako že 90% odločen, da bom vzel lowtec 60/35 za šestake. Avto sicer ne uporabljam toliko kot nekoč, ampak glede na trenutno serijsko udobno podvozje bi rad nek kompromis med lego in uporabnostjo na naših cestah. Ohja ležeči pa kljub temu znajo biti problem pri tej višini. Koliko imaš pa ti znižan avto? Pa verjetno imaš fiksno podvozje, ne gewinde?
Tako je podvozje je fiksno. Je pa to bivši avto od ICI-ja. Predvidevam da je znižan nekje 40/40.
V prejšnjih postih sem zasledil, da ti je prav on pohvalil ta setup.. Mogoče pa je bilo vse skupaj drugače ko je bilo novo.
Se pa sedaj čez zimo že počasi nabira proračun tako da bo spomladi ko avto pride iz garaže verjetno že na novem podvozju
Ja sj te zadeve so velikokrat mogoče malenkost subjektivne. Vsak ima svoje preference in iciju je morda ta technix ustrezal, sploh če jih ocenjuješ tudi s finančnega vidika.
Kar se bilsteinov tiče se mi pa zdijo nekoliko precenjeni (ne me napadt ). Dosti jih je že reklo, da so spustili po dveh letih ipd...ima še kdo tukaj take izkušnje? Če primerjam bilsteine b6, b8, ap racing in lowtec (z lowtecom sem izkusil sicer bolj vožnjo naravnost, še enkrat hvala dule ), pa neke hude razlike po trdoti nisem opazil...ok v ovinkih je bil bilstein b6 z vogtland fedri nekoliko mehkejš, ap pa zadaj malo trši in b8 pa nekje med b6 in ap....samo to so minimalne nianse.