Re: 197x BMW E12 520

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 15 Jan 2015, 17:08

Boysi, hvala vsem za podporo. :)


P-W napisal/-a:Laufa ko puška! Danes zjutraj je po malo prepričevanja s štart šprejem zadeva upalila brez večjih težav :)
Je pa fergazer res za rastavit, spucat in fino nastavit. Sicer pa lahko potrdim, da je avto zakon! Pelje se vrhunsko, kompaktno, če bi imel še servo bi ga brez težav postavil ob bok mlajšim bratom serije 5.

:-bd


kmetek napisal/-a:No super da je zadeva vžgala brez problema in veselo brca naprej. Bi pa jest vseeno pogledou kakšen je bencinski filter, če je dolgo stal je verjetno svega i svašta na dnu rezervarja in je mogoče kej not potegnilo pa kakšno dizo zabasalo?

Treba bo pogledat velik stvari, zadnjič se je na poti proti garaži avto segrel skor do rdečega polja na števcu za temperaturo vode, tko da sva s @P-W domnevala, da ni anti-freeze-a in mu prva noč pod milim nebom pri minusu ni najbolj pasala. Pred tem se ni nikol pregreval...
Ampak v zadnjih dneh ni blo časa, avto je pospravljen v suhi garaži, v naslednjih dneh pa bom začel razstavljat.
Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.
Uporabniški avatar
Hoonigan
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 13 Nov 2014, 10:55