Re: 1991 E30 325iA cabrio ''francuz''

OdgovorNapisal/-a marc » 26 Maj 2017, 17:28

Vidim, da je od zadnje objave minilo že več kot pol leta. V tem času je nažalost bolj malo del potekalo na samem avtu, se je pa zato toliko bolj burno urejalo vso potrebno uvozno papirologijo. Avto je sedaj uvožen in registriran po normalni poti, kar v končni fazi ni bilo poceni, ampak ok...važno da je to mimo. B-)

Če strukturiram novosti po času sledi najprej nakup originalne veterne mreže v marcu, ki je avtu manjkala:
vetrna.jpg

Po opravljenem uvoznem postopku je bilo potrebno pripraviti avto na tehnični pregled, in sicer:
- kupiti nove gume za 14'' originalna platišča (v planu je vržti kakšne dobre 16ke v naslednjem letu, trenutno je bilo finančno to najbolj racionalna opcija. Vsekakor boljše kot tlačit gor 15ke s starimi gumami):
Slika
- nakup in menjava zadnjih lučk za osvetlitev tablice:
Slika
- Prvi poskus na tehničnem pregledu je bil neuspešen. Med napakami je bila zračnost sprednjega stabilizatorja in en zglob na roki. Zamenjalo se je vse skupaj, obnovilo obe roki in zadeva je šla čez. :D
Slika
\m/ :
Slika
Trenutno obnavljam sedeže, (ravno danes sem dobil še nekaj kosov za popravilo slabših stranic), sezona pa se je praktično že začela, tako da kar gori voda. x_x :
Slika
Obenem bi se rad opravičil vsem, ki nestrpno pričakujete letošnje E30 Druženje v tem terminskem obdobju, saj bo letos zaradi zasedenosti vseh organizatorjev, le to nekoliko zamaknjeno v drugo polovico leta. Boste pravočasno obveščeni! :)
Uporabniški avatar
marc
 
Prispevkov: 1081
Pridružen: 30 Okt 2014, 15:33
Kraj: Ljubljana