Vrednost E30

OdgovorNapisal/-a matejj » 13 Feb 2017, 23:59

Pozdravljeni!

Trenutno vem za dve E30 in me zanima, koliko bi bilo po vašem mnenju vredno odšteti za nakup. Sicer lastnika avta ne prodajata, ampak bi si za pravo ponudbo verjetno premislila.

O prvem modelu na žalost ne vem veliko, zdi se mi, da gre za 316, torej nič posebnega, je pa zelo lepo ohranjen. Glede na to, da se je z avtom naredilo 100km v zadnjem oz. predzadnjem letu, mislim, da tudi od prej nima veliko kilometrov na števcu. Žal nimam niti slik niti ne vem kaj ima od opreme, je pa verjetno čisto klasičen, ampak dobra ohranjenost lahko ima tudi lepo ceno.

Drugi model pa je precej bolj zanimiv. Gre za dvovratni 325e, torej redek model, s športnim volanom, M prestavno ročico, 14" alu platišči, 13 button OBC, kasetar, celo nek webasto, ima tisti boljši zvočni sistem z zvočniki v A stebričku, šibedah, električni pomik stekel, letnik mislim da je 1986, kilometrov pa ne vem. Škoda pa je, da avto že zelo dolgo stoji zunaj pod milim nebom in je zato v precej slabem stanju. Oprema je zanimiva, a ga lastnik noče prodati zaradi redkega motorja.

Torej, verjamem da bi lastnika dobro premislila, če bi jima dejansko prinesel denar in ne samo spraševal za ponudbe. Vem, da je težko podati neko mnenje iz tako kratkega opisa, me pa vseeno malo zanima vaše stališče, kaj dviguje in kaj niža ceno, do kakšne meje se splača iti, kaj se sploh da za dober denar prodati itd.

Lep pozdrav :)
matejj
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 13 Feb 2017, 23:22