Re: 1987 E30 316 a.k.a. winterwagen

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 18 Dec 2014, 09:53

marc napisal/-a:Škoda, da prodajaš, ampak če je priložnost za nakup dolgoletne želje, potem čisto razumljivo. :-bd Hehe, ja moram priznat da si s svojo temo in humorjem kar poživel forum v zadnjem mesecu. Kljub 'navadni' 316f ima tema skoraj 900 ogledov. :)) Na panoramske in srečanja boš pa seveda v vsakem primeru dobrodošel. :)

Ja, "nov" avto je že zaaran, rabim pa prostor in sprostit finance, tako da na žalost mora E30 it... Zdej bom ostal brez avta za zimske užitke, zato upam, da bodo naslednje leto pogoji omogočali nakup E30 winterwagna #2 in da bo dejansko upravičil svoje ime. :D
Letos je blo pestro leto, kar se avtov tiče, 2 sem kupil, tretji je zaaran in 2 sem že prodal, 3. pa gre zdaj v prodajo (ne v tem vrstnem redu)... x_x Zdej je pa čas, da se situacija mal umiri, da en avtoprojekt pripeljem do konca oz. spravim vizijo iz glave na cesto, potem pa upam na comeback kot lastnik E30. :)
"Nova" akvizicija je M20 motorizirana, tko da se bo na panoramah lepo vklopila v soundtrack. :D
Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.
Uporabniški avatar
Hoonigan
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 13 Nov 2014, 10:55