Re: 1991 E30 325iA cabrio ''francuz''

OdgovorNapisal/-a marc » 21 Feb 2016, 15:35

propeler2000 napisal/-a:Wooohooo, čestitke za nakup. Se imaš letos namen že voziti z njim?
krt napisal/-a:Mislim, da te ne bo nič posebnega pričakalo pod tepihom. Jaz sem bil tudi presenečen in izgleda imajo morda tudi cabrii pod kaj bolje zaščiten. Glede avtomatika se pa tudi sam strinjam, da ti bo všeč, sploh s toliko kilometri bi moral res lepo šaltati.

Presenečenje v obliki sračjih gnezd raznoraznih kablarij ;), želim ti jih čim manj.


Ko bo sezona, zna kaka turca past :D Letos sicer ne bo še barvan, tudi streha bo bolj kot ne zaflikana, ampak poleti se jo itak ne vidi. B-)

Update!
Spojler in zavorne luči so letele preč, izgleda 10x bolje že v štartu. Vzrok za nedelovanje serva je bila slaba pumpa (šel o obroček), ni pa pomojem original e30. Bo naprodaj če koga zanima (enako kot spojler :D ).
Slika
Slika

Pogledali smo tudi nedelovanje strehe....hja. Manjka dosti zajl pod pokrovom in vzvodi. Zadeva je bila predelana na ročno odpiranje (druga tapeta), so pa vsi motorčki in napeljava ostali. Tako da se bo zadevo vrnilo v prvotno stanje. Zakaj manjkajo tiste zajle ipd. ...ne vem. :)
Slika

Še eno presenenečnje od danes...original notranjost avta je bila bež usnjena...sedaj je blago AMPAK....sprednji sedeži SO OGREVANI! Inštalacijo imam, tako da en problem manj. :D Sem razmišljal, da bi šel nazaj na usnje ma po tej ugotovitvi bom moral še dobro premislit.

Na kratki vožnji sem sprobal delovanje 'sport' načina in zadeva deluje! Obrati se med vožnjo pri prehodu iz E v S način nekoliko dvignejo, najbolj se pa pozna pri prestavljanju, saj S zašalta dosti kasneje....TOP skratka, pomojem se bo dalo navadit. :D

Opravljen je bil tudi pregled v kanalu...avto je kar se rje tiče spodaj nedotaknjen. Me very happy! Sm pa tja je malo nasedel, podvozje bo za zamenjat (amortizerji,...) pa še par malenkosti. Sem pozabil slikat, samo bo itak kmalu spet v delavnici. :D
Uporabniški avatar
marc
 
Prispevkov: 1081
Pridružen: 30 Okt 2014, 15:33
Kraj: Ljubljana