Re: 197x BMW E12 520

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 22 Okt 2015, 13:03

Jack747 napisal/-a:Tako, da ga podrsas se odspodaj malo :D Hec, ampak v tla pa kar! Upam, da se ti izide s časom in financami :D

It's just a matter of time...

schik napisal/-a:Meni so pa feltne super. Avto sedaj čist drugi. Drugače pa res, malo še dol, čeprav zadaj ni več dosti lufta?

Hvala. Tud zadaj je še luft, so pa fedri najbrž že posedeni in pa treba bo malo porezat blatnik na notranji strani koloteka.


Zarad preveč drugih projektov in obveznosti na E12 še vedno ni nekega napredka, je pa vedno bolj jasna slika kaj, kje in kako se bo avto delal. Trenutno sem v fazi vselitve v skupno delavnico (končno bom mel prostor :x ), zbral sem informacije o originalnih opcijah (barve, opreme) za avto in našel par pomočnikov oziroma podizvajalcev projekta (klepar, ličar itd.). Tko da čez zimo se bo velik delalo - problem je samo, da sem v delavnco že privlekel podrtega Italijana, na katerem bo šlo kr nekaj ur in €, čez zimo pa se mu bo pridružil še moj daily, za katerga se planira konkreten velik servis plus par večjih upgradeov...

E12 je sezono več al manj zaključila - ker se je še nisem resno lotil, nisem šel probat sreče na tehnični, tko da je trenutno odjavljena in čaka lepše dni. Ima pa nov akumulator, tko da bo mogoče še naredila kakšen krog na preizkušnjah. B-)

Aja, enkrat sem pisal o klimi v moji E12. Že na oko je manjkala konzola, ampak očitno je blo par različnih variant, ker sem dojel, da se z obračanjem gumba za ventilacijo na hladno dejansko prižge klima. :D Tko da ima OSEL delujočo klimo, do naslednjih vročih dni bo treba zrihtat samo še povišano temperaturo motorja, da se bom lahko vozil s klimo namesto z gretjem. :))
Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.
Uporabniški avatar
Hoonigan
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 13 Nov 2014, 10:55