Re: 1987 E30 316 a.k.a. winterwagen

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 02 Dec 2014, 09:54

Jack747 napisal/-a:Zakaj pa noces MT1 volana imet notri? Čisto tako iz firbca me zanima, ker je meni osebno to eden najlepših volanov. Aja, pa še eno butasto vprašanje.. Poraba? :D Pa če mi lahko zaupaš koliko te je prišla registracija in zavarovanje in vse takse skupaj, da dobim neko realno predstavo o avtu.. Ali še vedno vozis na preizkušnjah? Drugače pa ti super uspeva, si mi za vzgled :D

Hvala vnaprej!

Seveda bi mel MT1, ampak trenutno mam 3 volane za E30 in bi rad kakšnega prodal (prioriteto majo špera, podvozje, recaroti, strut bar, servo itd.). Druga 2 volana sta navadna 4-kraka, ki jih (skoraj da) ne moreš prodat, zato bom prodal MT1 in vgradil drugega 4-krakega, ki ima usnje res kot novo in bo čisto ok. Če ne, bom pa nabavil Momo dirkalni volan od kolega. :ymdevil:

Glede porabe ne vem, sploh še nisem tankal tega avta, registriran in zavarovan pa tud še ni.
Ma mogoče kdo kakšno dobro vezo za zavarovanje E30, prejšnji lastnik je govoril, da nudi par zavarovalnic velik popust na starost vozila (ni pa znal povedati, katere)?
Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.
Uporabniški avatar
Hoonigan
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 13 Nov 2014, 10:55