Re: 1975 BMW 2002 A1

OdgovorNapisal/-a FR Wolf » 16 Jun 2015, 21:36

Evo po dolgem času se spet javljam...
Z nekaterimi od tukaj smo se videli na e30 meetu. Once again super družba...
Pa da se malce navežem na meet, ko smo se vozili okoli se mi je zdelo da avto ne da čisto vse od sebe da ga nekaj matra... In ja ugotovil sem, da začasna cev(od filtra oljnih hlapov do stika z okoliškim zrakom) zlezla na pot vodilu za plin in so se lopute odpirale le cca 3/4. L-)
Po cca 300km odkar je nameščen filter oljnih hlapov se je ujelo toliko olja...
Slika
Glede na to da je cev, ki je bila med drugim odgovorna tudi za neodpiranje plina do konca, na koncu popolnoma nemastna štejem to kot uspeh.

Med vsem delom za faks se je našlo tudi nekaj časa, da sem izrisal in dal izrezat nosilec filtra in tlačnega regulatorja bencina, ki sem ga moral prestaviti, ker je na poti zračnemu filtru.
Nekako tako je izgledal pred vgradnjo...
Slika
Po vgradnji v avto pa sedaj takole nosi omenjeno zadevo...
Slika

Našel sem tudi velike filtre, ki jih BMW ne dobavlja več in tako je bilo testno nameščena tudi celotna zasedba ohišja, nosilca in filtrov.
Ko bodo narejene modifikacije na nosilcu, bosta ohišje in nosilec odšla na peskanje in novo barvo. Za pokušino pa dodajam tole sliko :D
Slika

Ker se po učenju zvečer prileže užitek sem se odpeljal malo na vožnjo okoli, je objektiv ujel tale prizor ob sončnem zahodu...
Slika

Komentarji in kritike zaželjene...
Alpinas were always posh hot rods!
Uporabniški avatar
FR Wolf
 
Prispevkov: 151
Pridružen: 29 Nov 2014, 23:54