Re: 1986 BMW 320i E30 cosmosblau

OdgovorNapisal/-a tomaž cosmosblau » 30 Jan 2015, 20:50

@Marc: Ja, res je. Avto bo nekaj časa pod kozolcem na "varnem". Tista garaža je res polna vlage, zato je tudi "črnuh" začel plesneti znotraj. To sem opazil na žalost malo pozno. Sicer pa imam v planu narediti garažo v zadnjem delu hiše, kjer je nekoč bil skedenj in prostor za kmetijske stroje. Treba bo nasuti kar nekaj materiala in narediti nova vrata, je pa ravno tako suho in dobro prezračeno. Sem si prebral temo o bivšem avtu, mislil sem da ga boš že prej začel rihtat in da bo v kakšni garaži. Saj razumem, da pač ne znese, ni kaj. Je pa res vprašanje, koliko se je sploh še smiselno ubadat z obnovo, za praktično učenje pa je dober. No, kakorkoli, naj ti služi kot si sam želiš :-bd

@Dule: Hja, saj ne da bi hotel, tako je naneslo da so bile te feltne gor. Sam se nebi odločil za zlate BBS, ko bo na vrsti celotna obnova karoserije (verjetno čez kakih 5 let recimo), bodo tudi feltne dobile drugačno barvo. Verjetno bo krom sredina, lahko tudi gunmetal... bomo videli ;)


Hvala za dobrodošlico na novem forumu, nekateri se že poznamo, drugi pa se bomo spoznali na kakšni panoramki. Upam, da bo čimprej toplo.



lp
tomaž cosmosblau
 
Prispevkov: 84
Pridružen: 29 Jan 2015, 16:05