Re: 197x BMW E12 520

OdgovorNapisal/-a Hoonigan » 28 Jan 2015, 00:30

Čakam še magnetni čep za karter, potem pa se projekt začne - z oljnim servisom. :) Prisegam na Motul, zato ga bom prvoščil tud E12ki. Mal se je sicer zakompliciral, ker nisem našel classic olja z gradacijo, ki sem si jo zamislu, Motulov spletni lube advisor mi je celo svetoval sintetiko s primerno gradacijo pred classic oljem, ampak na koncu sem se odloču, da so dodatki pomembnejši in vzel Motul classic 15W-50.

Ker čepa še neki časa ne bo, mi grejo vmes po glavi druge neumnosti... :)

Bolj, kot gledam tole E12ko, bolj mi je všeč tale BBS lip (na tem avtu je sicer kopija). =p~
Hoonigan napisal/-a:Slika


Ostali plani?
Notranjost: definitivno sportsitzi, spodobna muzika - ampak totalno diskretna (skrita), odprava vseh obstoječih napak.
Zunanjost: razen sprednjega podaljška mogoče še kakšen spoiler na gepeku (zarad funkcionalnosti, ker tko boljš vidim, kje je konec avta :P ), ampak to ni med prioritetami. Poliranje vseh letvic itd., popravilo/menjava sprednje šipe, novi emblemi...
Podvozje: (verjetno) se bo delalo čist custom varianto, ker druge izbire skor ni... Definitivno prizemljena varianta. Upgrade bremz.
Motor: vztrajam pr originalnem planu.
Barva avta: še zmeri nisem odločen, ampak za barvo in motor mam še velik časa. :)
Feltne: ostanejo originalne. Not quite. :D V bistvu ne vem, kako se temu reče, v angleščini rečejo 1-piece to 2/3-piece conversion, men osebno to izpade bolano übergeil. =p~

Slika


Bom pa jutr, če bom mel čas, poskusno zmontiral 8,5x17 in 10x17 feltne in prilepim kšno sliko. :)
Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.
Uporabniški avatar
Hoonigan
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 13 Nov 2014, 10:55